Zona de cal.listènia a proposta del joves, i 21 s’han apuntat al curs de monitor en el lleure infantil i juvenil

Des de la setmana passada el polígon industrial compta amb una zona de cal.listènia gratuïta i oberta a tothom, que consta de barres i aparells a l’aire lliure.

La cal·listènia és un sistema d’exercici físic en el qual l’interès està en els moviments de grups musculars, més que en la potència i l’esforç. Una disciplina d’entrenament que amb el pas del temps està guanyant molta popularitat al món del fitness.

Ana Maria Godia, tècnica de Joventut, explica que va ser una proposta escollida del procés participatiu jove de l’any passat i que està inclosa en el Pla Local de Joventut del PAM.

I parlant de joventut, 21 joves van començar aquest dissabte el curs de monitor en el lleure infantil i juvenil que organitza la regidoria de Joventut.

El curs es porta a terme a l’Espai Enric Catà de l’Escola Sant Martí cada dissabte fins al 27 d’abril, i està adreçat a les persones interessades a realitzar les tasques i funcions que s’atribueixen al monitoratge d’infants i joves.

L’avaluació favorable del curs dona accés a l’obtenció del carnet i el diploma de monitor d’activitats d’educació en el lleure infantil i juvenil, que expedeix la Direcció General de Joventut de la Generalitat.