Vuit membres del Club Ciclista van anar a fer la cursa Mallorca 312, set dels quals la van fer sencera i tots junts fins al final

Vuit membres del club ciclista Arenys de Munt van anar a fer la cursa Mallorca 312. Es diu així perquè el contorn de l’illa fa 312 quilòmetres, però la cursa no passa ben bé pel perímetre illenc, sinó que s’endinsa en el territori, cada any amb variacions en el circuit. Ara la cursa es desenvolupa sobretot a l’àrea de la Serra de Tramuntana, un lloc de muntanya on les carreteres passen arran de costa, amb vistes a grans penya-segats. La zona sud, més turística, plana i transitada, ja no forma part de la Mallorca 312. Hi van participar uns 8.000 ciclistes, però només uns 1.600 van fer la tirada completa. I els arenyencs van entrar cap a la meitat dels participants. Martí Anglas Terrats, president del Club Ciclista, ha dit que el recorregut és fenomenal i val la pena visitar la zona, ja sigui en bicicleta, a peu o en cotxe. Al Cafè del Matí va explicar que es van anar animant a fer la cursa junts i acabar-la també en grup

Juanito Cano, també membre del club, i a qui també sentíem ara al final d’aquest tall de veu, ha explicat que van aprofitar l’anada a Mallorca per fer turisme, i sobretot, per menjar bé. Seguien el consell de gent d’Arenys de Munt que coneix Mallorca, o sigui que anaven ben assessorats i ja ho tenien encarregat abans d’arribar-hi.

Juanito Cano va anar a fer la Titan Desert i ara ha fet la cursa de Mallorca en el que ha estat la seva primera gran cursa de carretera.

Els ciclistes van tenir bons dies, amb sol i a estones de cel tapat, cosa que van agrair. Tots dos han destacat la gran organització de la prova, els avituallaments de qualitat i la gran passió que es viu pel ciclisme a Mallorca, cosa que fa que no sàpiga greu pagar l’alt preu de la inscripció, ja que anar-hi val la pena.