Vigília d’un nou cap de setmana esportiu ben complert, on juguen tots els principals clubs d’Arenys de Munt

Comencem la nostra prèvia dels divendres parlant d’hoquei. El Centre d’Esports Arenys de Munt Solar Tradex disputa la 24a jornada de l’OK Lliga. Ho farà visitant la pista del Voltregà només 3 dies després de l’empat davant el Lleida. Els d’Enric Daumal Saurí necessiten els tres punts per seguir amb opcions de disputar el playout. S’enfrontaran a un rival que està pràcticament salvat. Escoltem al tècnic arenyenc.

Passem al futbol sala. Hem de parlar primer del masculí. El conjunt de Gerard Artigas Torrent rebrà al Gràcia en la 22a jornada de la 3a divisió. Els arenyencs arriben en un bon moment i davant es trobaran a un rival directe. Els graciencs són 10ens a 2 punts de l’Arenys de Munt. Així espera el partit el tècnic arenyenc.

I per la seva part, el femení es desplaça fins la pista de l’Olímpic Floresta, 7è classificat amb 20 punts. Mentre que l’Arenys de Munt és 3r amb 31 després de recuperar aquesta plaça la jornada anterior. Escoltem la prèvia del tècnic de les arenyenques, Joan Jové Peralta.

I per últim, hem de parlar de futbol. El Sénior rep al Santvicentí en la 24a jornada de la 4a catalana.

I els veterans no s’hauran de moure gaire perquè visitaran el camp del Sinera United en un derbi de comarca. Els de Raul Serrano Garcia segueixen perseguint l’estela del líder i buscaran 3 punts que els permeti apropar-se.