Victòries dels dos futbol sala i el primer equip i veterans de futbol, i derrota de l’hoquei

Comencem la crònica dels dilluns parlant d’hoquei sobre patins. El Centre d’Esports Arenys de Munt Solar Tradex cau per 2 gols a 4 davant el Lloret i encaixa la primera derrota de la temporada a casa. L’Arenys de Munt cau fins la 10a posició mentre que el Lloret és el nou líder de l’OK Plata.

Passem al futbol sala, que ens deixa doble alegria. Per una part, l’equip masculí va superar al Ripollet, rival directe, per un ajustat 1 a 2 que permet als de Tati Torres situar-se com a líders de la 3a divisió amb 17 punts.

I per altra banda, el femení es va imposar al Sabadell per un contundent marcador de 7 a 1. El conjunt dirigit per Joan Jové Peralta tornen a sumar de 3 i es consoliden a la 2a posició a un únic punt del líder.

I per últim hem de parlar de futbol. El primer equip va superar de forma clara al Santvicentí, cuer de la categoria, per un còmode 1 a 5 i enllestit abans del descans. Els de Christian Pajuelo Cerrillo sumen 3 punts que els permet escalar fins la 2a posició amb 22 punts.

I els veterans van endur-se la victòria davant del Canet en aquest derbi de comarca amb un 4 a 1 al marcador però que es va decidir als compassos finals. Aquesta victòria permet als de Raul Serrano Garcia situar-se 2n a la classificació.