Victòries dels dos futbol sala i del sénior i veterans de futbol; derrota de l’hoquei a Reus

Iniciem la crònica del cap de setmana parlant d’hoquei sobre patins. El Centre d’Esports Arenys de Munt Solar Tradex va caure per 5 gols a 3 en la seva visita a la pista del Reus Deportiu, en un partit on els arenyencs van oferir una gran imatge però que no va ser suficient per endur-se algun punt de Reus. D’aquesta manera, l’Arenys de Munt tanca la fase regular i es centra al 100% en play-out, que comença el dia 13 de maig. Escoltem al tècnic arenyenc, Enric Daumal Saurí.

Passem al futbol sala, que ens deixa doble alegria. Per una part el masculí es va imposar al Sant Quirze per 2 gols a 6. Una victòria que permet, precisament, superar al Sant Quirze a la taula classificatòria. L’Arenys de Munt escala fins la 7a posició i arriba als 40 punts. Escoltem a l’entrenador arenyenc, Gerard Artigas Torrent.

I dèiem doble alegria perquè el conjunt femení també va fer els deures i es va imposar per la mínima (2-1) al Cardedeu, 5è classificat. Les de Joan Jové Peralta segueixen consolidades en la 3a posició a falta de 3 jornades perquè finalitzi la lliga. Escoltem al tècnic.

I per últim hem de parlar de futbol. El Sénior es va imposar al Cabrils per 2 gols a 3.

I per la seva part, els veterans van celebrar el seu recent ascens amb una nova victòria. Els de Raul Serrano Garcia van superar al Cardedeu, cuer, per 1 gol a 3. Aquesta és la crònica del tècnic arenyenc.