Victòries dels dos futbol sala, empat de l’hoquei i veterans de futbol i derrota del primer equip de futbol

Comencem el repàs de la jornada del cap de setmana parlant d’hoquei. El Centre d’Esports Arenys de Munt Solar Tradex suma un punt en la seva estrena en l’OK Lliga Plata després d’empatar a 1 davant el Congrés en el re-debut amb gol inclòs de Marc Roca.

Passem al futbol sala, que ens deixa doble alegria. Per una part, l’equip masculí va superar amb claredat a l’Olímpic Floresta per 2 gols a 8. Els arenyencs sumen 10 dels 12 punts disputats fins el moment. Per tant, inici pràcticament immillorable pel conjunt dirigit per Tati Torres.

I com dèiem, el femení també es va endur la victòria. El conjunt de Joan Jové comença la lliga de la millor manera possible: sumant els 3 punts davant del Manlleu. Això sí, un partit que no es van endur fins als instants finals.

I per últim, hem de parlar de futbol. Per la seva part, el primer equip va caure per 1 gol a 2 davant el Cerdanyola, 13è classificat, en el dia de la presentació oficial de tots els equips. D’aquesta manera, l’equip dirigit per Christian Pajuelo Cerrillo encaixa la primera derrota de la temporada i cau fins la 4a posició.

I per la seva part els veterans s’emporten un punt de la seva visita al camp de l’Eurobetis, 14è classificat, en un partit amb alternatives constants en el marcador però que va quedar en taules.