Victòries dels dos futbol sala, del Sènior A i veterans de futbol i derrotes de l’hoquei i el Sènior B de futbol

Comencem la crònica esportiva del cap de setmana parlant de l’hoquei, que va caure per 7 gols a 6 en la seva visita a la pista del Caldes. Els arenyencs van dominar diferents fases del partit i van tenir contra les cordes als locals. D’aquesta manera, l’Arenys de Munt continua penúltim sense conèixer la victòria. Escoltem a l’entrenador, Enric Daumal Saurí.

Passem al futbol sala. Doble alegria perquè tant el masculí com el femení es va endur els tres punts. Ens centrem primer en el masculí, que va superar al Montcada per 6 gols a 2 en la 9a jornada de la 3a divisió. Els de Gerard Artigas Torrent es consoliden a la 7a posició.

Ara sí, parlem del femení, que també es va endur la victòria. En el seu cas es va imposar a domicili al Riudellots per 0 gols a 2. Les de Joan Jové Peralta es consoliden, encara més, a la 2a posició amb 16 punts, a 2 del líder.

I ara és moment d’obrir el bloc de futbol. Primer hem de parlar de la victòria del Sènior A davant l’Arenys de Mar per 4 gols a 2. Els de Cristian Pajuelo Cerrillo escalen fins la 5a posició. L’escoltem.

I per la seva part, el Sènior B va caure per 11 a 0 en el camp del Lloreda en un partit difícil pels arenyencs  que van haver d’afrontar amb moltes baixes. Aquesta és la valoració del tècnic, Èric Andrés Masoliver.

I per últim, hem de repassar el partit dels veterans, que es van imposar per 1 gol a 4 al camp del Molinos en una nova jornada de lliga. Aquests 3 punts permeten als de Raul Serrano Garcia continuar a la part alta de la taula.