Victòries del Sènior A i veterans de futbol i derrotes dels dos futbol sala i el Sènior B de futbol

Obrim la crònica parlant de futbol sala, parlem primer del masculí que va caure per un contundent 9 a 2 contra l’Estel Vallseca en el pitjor partit del que va de temporada per part dels arenyencs. L’Arenys de Munt cau fins el 12è lloc. El tècnic, Gerard Artigas Torrent es mostra molt crític amb l’equip.

Toca repassar el femení, que també va perdre el seu partit. Les de Joan Jové rebien al líder, el Sant Quirze de Vallés amb qui van caure per 2 gols a 5. Després de la derrota, l’Arenys de Munt continua 3r però veu com s’escapa la 1a posició.

És moment de parlar del futbol, que ens presenta les dues cares de la moneda. La cara la va protagonitzar el Sènior A que va guanyar de forma clara al Cerdanyola per 0 gols a 8. Els de Cristian Pajuelo Cerrillo sumen la 3a victòria de la temporada i escalen fins la 7a posició.

I la creu és pel Sènior B, que va caure per 1 gol a 4 davant del CF Alella en la 7a jornada de lliga. Els d’Eric Andrés Masoliver van pagar car el no aprofitar les clares ocasions de gol de les que van disposar.

I per últim, acabarem el bloc d’esports amb bones notícies perquè els veterans van superar a la  Juventus  Freta per 4 gols a 0 en la 6a jornada de lliga. L’equip de Raul Serrano Garcia es consoliden a la 3a posició, just abans de visitar al líder.