Victòries del futbol sala masculí i femení i dels veterans de futbol. Empat dels veterans i derrota de l’hoquei abans de l’aturada de la competició per Setmana Santa

Hem de començar el repàs del cap de setmana parlant d’hoquei sobre patins. El Centre d’Esports Arenys de Munt Solar Tradex cau de forma clara (7 a 1) davant el Voltregà. Els d’Enric Daumal Saurí no van tenir cap opció tot i avançar-se en el marcador. Per sort pels arenyencs, els rivals directes no van puntuar tret del Vilafranca que es va imposar al Noia. Escoltem al tècnic arenyenc.

 

Passem al futbol sala, que ens deixa doble alegria. El masculí es va imposar per 8 a 3 al Gràcia en la 23a jornada de la 3a divisió. L’equip dirigit per Gerard Artigas Torrent segueix ampliant la bona dinàmica, suma 10 dels darrers 12 punts i escala fins la 7a posició. Escoltem al delegat de l’equip, Marc Caterineu Montsant.

I dèiem doble alegria perquè el conjunt femení també va sumar 3 punts després d’imposar-se a l’Olímipic Floresta per 2 gols a 4. Les de Joan Jové Peralta continuen a la part alta de la classificació i retalla dos punts al 2n classificat, el Badalona. Així valora el partit l’entrenador arenyenc.

I per últim hem de parlar de futbol. Per una banda, el Sénior va superar per 4 a 2 al Santvicentí en la 24a jornada de la 4a catalana.

I per la seva part, els veterans firmen les taules en la seva visita al camp del Sinera United. Els arenyencs van deixar escapar 2 punts i veuen com se’ls hi escapa el líder, el Vistamar Legends fins a 9 punts.