Victòries del futbol sala masculí i del sènior i veterans de futbol. Derrotes de l’hoquei i el futbol sala femení

Cap de setmana de cares i creus. La crònica dels dilluns la comencem parlant de la derrota de l’hoquei. El Centre d’Esports Arenys de Munt va caure per 3 gols a 2 davant el Vilafranca, cuer i que no coneixia la victòria. Els d’Enric Daumal Saurí frenen en sec la dinàmica positiva després de les dues victòries consecutives. L’Arenys de Munt veu com el Sant Cugat li retalla un punt i es col·loca a 2 a falta de 4 partits. Escoltem al tècnic arenyenc.

Passem al futbol sala. El masculí protagonitza la cara positiva després de derrotar per la mínima (2-1) a l’Estel Vallseca en la 21a jornada de la 3a divisió. El conjunt dirigit per Gerard Artigas Torrent suma la 2a victòria consecutiva i escala fins la la 8a posició a la taula. Aquesta és la valoració del tècnic arenyenc.

I la cara negativa és per l’equip femení. Les de Joan Jové Peralta van caure en la seva visita al líder, el Sant Quirze, per 3 gols a 1. Aquesta derrota, sumada a la victòria del Futsal Rosario Central, fa que les arenyenques caiguin fins la 4a plaça. Escoltem al tècnic.

I per últim hem de parlar de futbol. El Sénior va superar al Cerdanyola per la mínima (3-2).

I per la seva part, els veterans sumen una nova victòria al superar al Juventus Freta per 0 gols a 4. Els de Raul Serrano Garcia aconsegueixen la 5a victòria consecutiva però veuen com el líder, el Vista Mar, no perdona i manté la distància de 7 punts.