Victòries del futbol sala i futbol i derrotes de l’hoquei i dels veterans de futbol

Comencem el repàs dels resultats més destacats parlant de la derrota de l’hoquei davant e FC Barcelona per 0 gols a 5 en la 17a jornada de l’OK Lliga. El Centre d’Esports Arenys de Munt Solar Tradex va disposar de les seves opcions que no van saber traduir en gols i això, davant d’un equip com el Barça, es paga car. Després d’aquesta derrota continua penúltim amb 9 punts. Escoltem al tècnic arenyenc, Enric Daumal Saurí.

Passem al futbol sala, només parlem del masculí perquè, recordem, el femení descansava aquesta setmana. L’equip dirigit per Gerard Artigas Torrent va protagonitzar una gran remuntada i va superar al Vacarisses, cuer, per 5 a 3 després d’anar perdent 0 a 3. El tècnic reconeix que travessen un mal moment anímic però destaca la capacitat de superació.

I ara és el torn del futbol. El primer equip es va imposar al Sinera United per 3 gols a 1 en aquest derbi d’Arenys. Els de Christian Pajuelo Cerrillo retornen al camí de la victòria després de l’ensopegada davant el Pla d’en Boet. L’Arenys de Munt es col·loca 3r a 8 punts del líder.

I per últim, hem de repassar la contundent derrota dels veterans davant del líder, el VistaMar Legends, per 2 gols a 5. Els de Raul Serrano Garcia continuen en mala dinàmica i no coneixen encara la victòria en el que va de 2023.