Victòries del futbol sala femení i veterans de futbol, empat del futbol sala masculí i Sènior A de futbol i derrotes de l’hoquei i el Sènior B

Comencem el repàs dels resultats parlant d’hoquei, que va caure per 8 gols a 3 davant del Caldes en la 2a jornada de la Lliga Catalana. Els d’Enric Daumal Saurí no varen jugar una bona primera part i això els va condemnar i passar factura durant tot el partit. L’Arenys de Munt ja està matemàticament eliminat al perdre els dos partits que han disputat.

Passem al futbol sala, ens centrem primer en el masculí, que no va poder passar de l’empat a 2 davant el Caldes en un partit on els arenyencs van ser superiors i haurien d’haver guanyat però les errades de cara a porteria els van penalitzar. Aquesta és la valoració que fa el tècnic, Gerard Artigas Torrent.

I qui no va fallar va ser l’equip femení que va derrotar al Sabadell per 2 gols a 4 i suma la 3a victòria de la temporada. 3 de 3 per les de Joan Jové Peralta que continuen a la part alta de la taula just abans de rebre al líder de la competició. Escoltem la valoració del segon entrenador, Karim Abdelkarim.

Obrim ara el bloc de futbol. Parlem primer del Sènior A que va empatar a 0 davant al Calella i suma la 3a jornada sense conèixer la victòria.

I qui va estar a punt de sumar la 1a victòria de la temporada va ser el Sènior B que finalment va caure per 3 gols a 2 davant l’Atlètic Masnou en un partit que va estar marcat per l’expulsió d’un jugador de l’Arenys de Munt que va dificultar la gestió del resultat. Els d’Eric Andrés Masoliver guanyaven per 1 gol a 2 abans d’aquesta acció negativa.

I per últim toca repassar el resultat dels veterans. L’Arenys de Munt va guanyar al camp del Sant Miquel per 1 gol a 2 en un partit molt ajustat. Escoltem a Raul Serrano Garcia.