Victòries del futbol sala femení i futbol, empat dels veterans i derrotes de l’hoquei i del futbol sala masculí

Comencem el repàs del cap de setmana parlant de l’hoquei, que va patir una nova derrota. En aquest cas per 3 gols a 1 davant el Girona, rival directe. Una nova ensopegada que deixa tocat a l’equip i amb l’entrenador, Enric Daumal Saurí posant el seu càrrec a disposició de la junta. L’escoltem.

Passem al futbol sala, que ens deixa les dues cares de la moneda. La negativa la va protagonitza el masculí, que va perdre per 4 gols a 7 davant del Sant Quirze. Aquesta derrota comporta que l’Arenys de Munt caigui de la 2a a la 6a posició a la taula classificatòria. Escoltem al tècnic arenyenc, Gerard Artigas Torrent.

I la cara positiva la trobem a l’equip femení, que es va endur la victòria després de superar al Cardedeu, rival directe, 2 gols a 3 en un partit molt igualat i amb un alt nivell de futbol sala. Les de Joan Jové Peralta, assalten el liderat a falta de que el Sant Quirze es posi al dia.

I per anar acabant, hem de parlar del futbol. El primer equip va superar al Cabrils, penúltim, per 3 gols a 1.

I els veterans, van ensopegar i no van poder guanyar al penúltim classificat, el Cardedeu. Els de Raul Garcia Serrano van empatar a 1 i veuen com es redueix la seva avantatge.