Victòries del futbol sala femení i els veterans de futbol. Empat del futbol sala masculí, i el sénior de futbol no va acabar el partit

Comencem el repàs dels resultats del cap de setmana parlant de futbol sala. Repassem primer el masculí, que va aconseguir un punt de la seva visita a la pista del Olímpic Floresta, 3r classificat. L’Arenys de Munt va remuntar un 3 a 1 en contra per firmar les taules. Així valora el partit el tècnic arenyenc, Gerard Artigas Torrent.

Seguim amb el futbol sala. És el torn del femení. El conjunt dirigit per Joan Jové Peralta va endossar un set al Futsal Rosario Central (6-0). Victòria còmode, inesperadament fàcil, ja que l’Arenys de Munt rebia al que era el 3r classificat. Ara, les arenyenques recuperen aquesta 3a posició i es queden a 13 punts del 2n. Escoltem a l’entrenador.

Moment de passar al futbol. El Sénior va veure com es suspenia el partit a falta de 10 minuts pel final quan el marcador era de 3 a  1 favorable a la Juventus.

I per la seva part, els veterans va aconseguir una victòria de mèrit al superar per 3 gols a 1 al Viejas Glorias, 3r classificat. Aquesta victòria permet als de Raul Serrano Garcia ampliar la distància fins a 7 punts davant el 3r classificat. Escoltem a l’entrenador.