Victòries del futbol sala femení, futbol i del bàsquet; derrota del futbol sala masculí

Comencem una nova crònica dels resultats esportius més destacats comentat la derrota del futbol sala masculí. L’Arenys de Munt rebia al Mataró en un derbi de comarca que va caure dels costat dels mataronins per 1 gol a 3. Els de Gerard Artigas van realitzar una bona 1a part però que no va tenir continuïtat a la 2a. Escoltem la valoració del tècnic.

Seguim amb el futbol sala però ara amb el femení com a protagonista perquè l’equip dirigit per Joan Jové es va imposar per 1 gol a 3 a la pista de l’OAR Gràcia en la 25a jornada de lliga. Les arenyenques segueixen ampliant la suma de punts fins a 56 ja amb la 3a posició més que assegurada.

Abans de repassar la victòria del bàsquet hem de comentar ràpidament que el futbol es va imposar al Pla d’en Boet per 5-0.

I ara sí, ens centrem en el bàsquet. L’Amunt Bàsquet va superar al Sant Medir per 53 a 46 en la penúltima jornada del play-off de permanència. Les darreres dues victòries consecutives permeten als de Xavi Morago arribar amb opcions a l’última jornada. S’enfrontaran al Sant Cugat i serà una gran final: qui guanyi es salva.