Victòries de l’hoquei i els veterans de futbol, empat del 1r equip de futbol contra el líder, i derrotes dels dos futbol sala

Comencem el repàs dels resultats del cap de setmana celebrant la victòria del Centre d’Esports Arenys de Munt Solar Tradex, que suma el 3r triomf del curs al superar a domicili a l’Igualada per 0 gols a 1. Els d’Enric Daumal Sauri van oferir una molt bona imatge i una gran solidesa defensiva. L’Arenys de Munt surt de la zona de descens directe i escala fins la plaça que dóna dret a disputar el playout. Escoltem al tècnic arenyenc.

Passem al futbol sala, que ens deixa dos resultats negatius. Ens centrem primer en el masculí, que va caure per 4 gols a 5 a casa davant el Rubí. Resultat cruel tenint en compte que l’Arenys de Munt va aconseguir empatar a 4 després d’anar 0 a 4. Finalment, un doble penal a l’últim minut deixa sense premi als de Gerard Artigas Torrent. L’escoltem.

I sense premi també es va quedar el femení. L’equip dirigit per Joan Jové Peralta s’enfrontava al Prosperitat, 8è classificat, que va sorprendre a les arenyenques i es van imposar per un ajustat 4 a 3. Un resultat inesperat i dolorós ja que es va perdre l’oportunitat de retallar punts al líder. Així valora el partit el tècnic arenyenc.

I per últim hem de parlar de futbol. El primer equip va aconseguir treure un punt davant el líder el Rocafonda (1-1).

Per la seva part, els veterans, van aconseguir la victòria davant l’Atlètico Colomense per 5 gols a 1 en un partit que van deixar encarrilat a la primera part amb un resultat de 4 a 0 al descans. Escoltem a l’entrenador, Raul Serrano Garcia.