Victòries de l’hoquei i el futbol sala masculí, empat dels veterans de futbol i derrota del primer equip de futbol. El futbol sala femení es va suspendre a mig partit

Comencem el repàs del cap de setmana destacant la segona victòria de la temporada aconseguida pel Centre d’Esports Arenys de Munt Solar Tradex. Els arenyencs van superar a l’Alcorcón per un marcador  de 4 gols a 6 que permet als d’Enric Daumal Saurí escalar fins la mitja taula. L’Arenys de Munt va saber reposar-se a un mal inici i remuntar el partit.

Passem al futbol sala, primer amb el masculí. L’Arenys de Munt va superar de forma clara al Gràcia per 9 gols a 4 i es manté líder de la 3a divisió. Els de Tati Torres han començat la temporada d’una manera pràcticament immillorable i esperen poder mantenir la bona dinàmica.

I com dèiem a l’inici, el futbol sala femení va veure com es suspenia el seu partit després que una jugadora de l’Arenys de Munt patís una lesió important. L’àrbitre va decidir suspendre el partit quan el marcador era d’1 a 1. Veurem quan es reprèn.

I per últim hem de parlar de futbol, el primer equip va caure a casa davant el Canet per un ajustat 0 a 1 en el derbi de comarca. Una derrota que frena la dinàmica dels de Christian Pajuelo Cerrillo, que haguessin pogut assaltar el liderat després de la derrota del Cabrils.

I per la seva part, els veterans van empatar a 3 davant el Vilassar en un partit molt disputat i que hagués pogut caure dels dos costats. Després d’aquest empat, l’Arenys de Munt és 3r, empatat amb el 2n i a un únic punt del líder, el Vilamajor Berenjena.