Victòries de l’hoquei i el futbol, i derrotes del futbol sala masculí i el bàsquet

L’Arenys de Munt Solar Tradex va superar al Mataró per 6 gols a 4 en el segon derbi de comarca de la temporada. Ho va fer a més a més remuntant perquè al descans era 0 a 1 favorable als matarorins. Amb aquesta victòria l’Arenys de Munt escala fins la 3a posició a 1 punt del líder. Escoltem la valoració del tècnic, Enric Daumal.

Passem al futbol sala, només parlarem del masculí perquè finalment el femení no va poder disputar el seu partit per positius de covid.

Així doncs, l’equip de 3a divisió va caure en la seva visita a la pista del líder per un ajustat 3 a 2. L’Arenys de Munt comença l’any amb mal peu el 2022. Els de Gerard Artigas cauen fins l’11a posició amb 14 punts. Escoltem a l’entrenador.

Repassat el futbol sala anem al futbol. El primer equip disputava ahir diumenge la 14a jornada de la 4a catalana. Ho feia rebent al Canet en un nou derbi que va caure al costat dels arenyencs després de superar als visitants per 4 a 2. Els de Cristian Pajuelo escalen fins la 6è plaça a 2 punts del 2n. Escoltem la crònica.

I per últim hem de lamentar la derrota del bàsquet, que va perdre davant el Malgrat per 43 a 54. Els de Xavi Morago segueixen immersos en la mala dinàmica i sumen una nova jornada sense guanyar.