Victòries de l’hoquei, futbol sala femení i el futbol i derrota del bàsquet en el retorn de públic a les graderies

El Centre d’Esports Arenys de Munt Solar Tradex aconsegueix una meritòria victòria davant el líder de la competició, l’Alcoy per 2 gols a 1 en un partit difícil però en que l’equip local va aconseguir imposar el seu domini. Després d’aquesta victòria, l’equip dirigit per Raul Castillo s’apropa a les primeres posicions de l’OK Lliga Plata, encara amb un partit menys. El tècnic destaca el gran treball realitzat per l’equip.

Canviem de disciplina i ens centrem en el retorn a la competició del primer equip de futbol que s’enfrontava aquest cap de setmana al Sant Cebrià en la 8a jornada de la 4a catalana. Els de Cristian Pajuelo van saber sobreposar-se al gol inicial dels visititans i van aconseguir la victòria per 3 gols a 1 en un partit que va finalitzar amb polèmica. Escoltem l’entrenador de l’Arenys de Munt.

I per últim hem de lamentar la derrota de l’Amunt Basquet en també el seu retorn a l’activitat. Els arenyencs s’enfrontaven al Llefià, a domicili, i van caure per 18 punts de difèrencia. L’entrenador, Xavi Morago destaca que el més important ara mateix és jugar i sumar minuts.

El futbol sala femení ha reprès la seva activitat amb victoria davant del Futsal Terrassa. Aquest passat cap de setmana ha estat la data en que molts equips han tornat a la competició després d’una llarga aturada pel Coronavirus. No ha estat una excepció el futbol sala femení, l’equip de primera divisió arenyenc disputava dissabte la 3a jornada de la competició davant el Futsal Terrassa. Després d’un partit disputat i igualat els de Joan Jové van aconseguir imposar el seu domini i es van endur el partit per un ajustat 0 a 1. L’entrenador creu que la victòria és merescuda i reflecteix el que es va veure a la pista.