Victòries de l’hoquei, futbol sala femení, i del primer equip i veterans de futbol. Empat del futbol sala masculí. 

Cap de setmana pràcticament perfecte per l’esport arenyenc. Comencem la crònica dels dilluns celebrant la victòria del Centre d’Esports Arenys de Munt Solar Tradex davant el Barça Atlètic per 1 gol a 0 en un partit protagonitzat pels porters i un gol fantasma que no va pujar al marcador.  D’aquesta manera el conjunt dirigit per Enric Daumal Saurí suma la primera victòria de la temporada.

És moment de passar ara al futbol sala. El conjunt masculí, dirigit per Tati Torres, rebia al Mistral en la 5a jornada de la 3a divisió. Els arenyencs van aconseguir finalment empatar un partit en el que van estar a remolc de forma constant. Aquest empat permet a l’Arenys de Munt mantenir l’invicte.

I per la seva part, el femení repeteix el resultat de la setmana passada i s’emporta els 3 punts al superar al Rubí per 1 gol a 2. Les de Joan Jové Peralta aconsegueixen sumar els 6 punts disputats fins al moment i s’instal·len a la part alta de la taula.

I per últim hem de destacar les dues victòries del futbol. El primer equip es va imposar al Molinos per 2 gols a 5 i es treuen l’espina de la derrota davant el Cerdanyola la jornada anterior. Els de Christian Pajuelo Cerrillo escalen fins la 3a posició.

I els veterans van sumar una important victòria després de superar per ajustat 1 a 0 al Llerona que els permet mantenir-se a la segona posició de la 1a divisió.