Victòria del futbol sala femení i derrotes de l’hoquei, el futbol i el bàsquet

Comencem el repàs al més destacat del cap de setmana amb la derrota de l’hoquei. El Centre d’Esports Arenys de Munt Solar rebia la visita del Compañia de Maria en l’avançament de la 7a jornada de l’OK Lliga Plata. El Compañia de Maria era el cuer de la classificació abans de disputar el partit i l’Arenys de Munt va caure per 0 gols a 2. Escoltem la valoració del tècnic, Enric Daumal

I ara hem de parlar de l’única bona notícia esportiva del cap de setmana: la victòria del futbol sala femení que visitava la pista del cuer, el Magic Sans però avisava el tècnic, Joan Jové que no podien confiar-se. Finalment victòria per 1 gol a 3 i l’Arenys de Munt escala fins la 3a posició.

És moment ara de repassar un dels partits marcats en vermell aquest cap de setmana. Ens referim al duel que protagonitzaven el primer equip de futbol i el Rocafonda. Un partit que tenia l’incentiu de col·locar-se líder de la lliga. Al final, victòria del Rocafonda per 0 a 2 que certifica el seu domini. Escoltem a Cristian Pajuelo.

I per últim hem de lamentar la derrota del bàsquet. L’Amunt Basquet visitava la pista del líder, el Premia de Dalt i amb el qual va caure per un clar 64 a 36. Aquesta és la valoració de l’entrenador, Xavi Morago.