Victòria de l’hoquei, que es jugarà l’ascens a l’última jornada i derrotes del futbol sala masculí, femení i el futbol 

El Centre d’Esports Arenys de Munt Solar Tradex aconsegueix la important victòria davant el Barça i es guanya la possibilitat d’ascendir a la màxima categoria en l’última jornada. L’Arenys de Munt va imposar la seva superioritat davant del conjunt blaugrana i va aconseguir la victòria per 4 gols a 1. Gràcies a aquests tres punts, els de Raul Castillo es jugaran l’ascens en la darrera jornada de l’OK Lliga Plata. Si l’Arenys de Munt guanya i Alcobendas i Alcoi no ho fan, el Centre d’Esports pujarà automàticament. Si només punxa l’Alcobendas, els arenyencs aconseguiran el passaport del playoff. L’entrenador, Raul Castillo

Per la seva part, Guillem Garcia, porter de l’Arenys de Munt, destaca la feina realitzada i afegeix que en l’última jornada sortiran a per totes, com han fet sempre.

Repassat l’hoquei, ens centrem ara en el futbol sala. Parlem primer del masculí, que va caure per 1 gol a 5 davant la Penya Esplugues en la 5a jornada del playoff de permanència i estan virtualment descendits. A falta de 21 punts per disputar, els de Tati Torres estan a 21 punts de la salvació. La setmana vinent podria ser ja matemàtic. L’entrenadora lamenta el no haver entrat correctament al partit.

Passem al futbol femení, que malauradament també va caure aquest cap de setmana. L’Arenys de Munt s’enfrontava al Sant Cugat, 2n classificat i es va veure superat per 2 gols a 5. Després d’aquesta derrota, les de Joan Jové perden el liderat en solitari. Arenys de Munt, Sant Cugat, i l’Industries Santa Coloma estan empatats a 16 punts. Escoltem la valoració del partit que fa Joan Jové.

I per últim hem de parlar de futbol. El Club Esportiu Arenys de Munt rebia ahir al Santvicentí en la 12a jornada de la Quarta Catalana. Els arenyencs van caure per 2 gols a 3 en un partit amb polèmica. 3 expulsats, dos de l’Arenys de Munt i un del Santvicentí i es van viure escenes lamentables com la presència policial requerida per l’àrbitre per sortir escoltat del camp municipal. De moment, ni l’entrenador Cristian Pajuelo, que va ser un dels expulsats, ni cap membre del Club Esportiu Arenys de Munt ha volgut fer declaracions. L’equip de Ràdio Arenys de Munt treballa per aconseguir les valoracions de les dues parts implicades en els fets.