Vanesa Muñoz formarà part del plenari del Consell Comarcal per part del PSC

La Junta Electoral ja ha comunicat el nom dels 33 membres electes que formaran el plenari del Consell Comarcal del Maresme amb representació de 7 forces polítiques.

ERC és la primera amb 12 conselleres i consellers, seguida del PSC amb 8 representants i Junts x Catalunya amb 6. Completen el plenari 2 consellers de Ciutadans, 2 de Guanyem, 2 de la CUP i 1 del PP.

23 dels 30 municipis de la comarca tindran algun representant en el Consell Comarcal sent Mataró, Llavaneres i Sant Vicenç els que tindran més presència. Cadascun d’ells comptarà amb 3 conselleres i consellers.

En la composició del mandat 2019-2023 hi trobem d’Arenys de Munt a Vanesa Muñoz que formarà part del plenari del Consell Comarcal del Maresme per part del PSC.

Vanesa Muñoz creu que el Consell Comarcal ha de ser un punt de trobada i que aquesta és una oportunitat per demostrar que els partits polítics es poden posar d’acord.

Muñoz s’ha mostrat orgullosa de poder liderar el grup socialista, del qual diu que té moltes ganes de treballar.

Per últim, Vanesa Muñoz ha volgut felicitar a Lluis Campasol i Àngel Castillo, que seran suplents dels seus respectius partits, i creu que és una bona notícia que Arenys de Munt tingui representació en aquest organisme.