Vanesa Muñoz Fernández repetirà com a cap de llista del PSC a les Eleccions Municipals del 2023

Vanesa Muñoz Fernández ha estat escollida cap de llista per les eleccions municipals de 2023 per l’Agrupació local dels Socialistes d’Arenys de Munt en una reunió celebrada a la Masia de Can Borell amb la presència de gairebé la totalitat dels i les militants, així com una àmplia representació dels socialistes maresmencs encapçalats pel Secretari d’Organització, Miquel González.

Muñoz ha estat la candidata presentada per la Primera Secretària i regidora, Àngels Castillo Campos. Volen continuar avançant en la millora del poble, de la gent que hi vivim, amb una clara vocació de Govern. Tant és així que el comunicat afirma que després d’aquest mandat a l’oposició, ha arribat el moment de fer el salt a l’alcaldia. Diu que Arenys de Munt no pot seguir amb aquesta paràlisi, amb aquesta manca d’idees, de força, d’empenta, per culpa d’un Govern que no escolta ningú, que no li agrada treballar en equip, i que no governa per tothom, només per una part del poble. Això ho va dir Àngels Castillo durant la trobada. I la flamant cap de llista, Vanesa Muñoz, va comentar que és l’hora de governar, de canviar les coses. L’hora que hi hagi la primera dona alcaldessa d’Arenys de Munt.

El seu objectiu és governar amb i per la comunitat, a fi de transformar-la conjuntament en un lloc millor per viure-hi. Tot oferint oportunitats pels joves, pels empresaris, pel petit comerç, i oferint  a la gent gran activa la possibilitat d’aprofitar el seu enorme bagatge. A més a més, els socialistes enceten un procés d’escolta a la ciutadania amb reunions amb entitats, i ciutadans a títol individual que han demanat reunir-se amb els i les socialistes per fer aportacions al projecte i fer una llista el més oberta possible que sigui la radiografia de què és ara mateix el poble.

Vanesa Muñoz Fernandez, nascuda a Arenys de Munt fa quaranta-dos anys, mare d’un nen de vint-i-dos mesos, llicenciada en Dret i Màster en criminalística forense. Experta en el camp de la violència de gènere, així com el bulling, o d’altres temes familiars com la violència a les aules, el dret de família o el dret penal. S’autodefineix com una persona que mai llença la tovallola, insistent, que sempre acaba allò que comença.

Aquesta és l’entrevista emesa avui a l’informatiu de Ràdio Arenys de Munt