Una única victòria, la dels veterans de futbol. Un empat, del futbol sala masculí i dues derrotes, la del futbol sala femení i la del primer equip de futbol

Comencem el repàs dels dilluns parlant de futbol sala masculí, que va firmar les taules davant el Prosperitat, 13è classificat. Els de Gerard Artigas Torrent, tornen a sumar després de 3 derrotes consecutives però es queden amb un gust agredolç després de deixar escapar un 0 a 2. Escoltem al tècnic arenyenc.

Seguim amb el futbol sala, però ens centrem ara en el femení. El conjunt dirigit per Joan Jové Peralta va caure davant el Manlleu per 2 gols a 4. El Manlleu era antepenúltim abans de sumar aquests 3 punts. Per tant, derrota dolorosa i inesperada per l’Arenys de Munt, que veu com s’escapen el 1r i 2n classificat. Escoltem la valoració de l’entrenador.

I és moment ara de parlar de futbol. El primer equip va perdre davant el Premià de Dalt per 1 gol a 3 i veu com cau fins la 7a posició de la 4a catalana.

I la cara positiva la protagonitzen els veterans, que van superar al Palautordera per 1 gol a 6. Els de Raul Serrano Garcia sumen la 3a victòria consecutiva i es mantenen 2ns. Aquesta és la valoració del tècnic arenyenc.