Una única victòria, la del Sènior A de futbol. Empats dels dos futbol sala i veterans de futbol i derrota del Sènior B de futbol

Comencem el repàs dels resultats parlant del futbol sala masculí que va firmar les taules (2 a 2) davant l’Olímpic Floresta gràcies a un gol fantasma a les acaballes del partit. Els de Gerard Artigas Torrent sumen un punt que els permet mantenir-se a la 12a posició. Escoltem al tècnic.

Seguim amb el futbol sala, ara ens centrem en el femení que també va empatar el seu partit a 1 davant el Futsal Rosario Central en un partit disputat i que els locals van empatar a 20 segons del final. Les de Joan Jové Peralta es mantenen en 3a posició a 2 punts del líder.

Obrim ara el bloc del futbol destacant primer la victòria del Sènior A davant la Juventus per 6 gols a 1 en un partit còmode pels de Cristian Pajuelo Cerrillo que els permet escalar fins la 6a plaça.

Per la seva part, el Sènior B va caure per 3 gols a 1 en la seva visita al camp del Joventut Teià en un partit marcat per les polèmiques decisions arbitrals que van condemnar a la derrota als d’Eric Andres Masoliver.

I per últim, hem de repassar el partit dels veterans, que van empatar a 0 davant el líder, el Viejas Glorias. Aquest merescut punt els permet no perdre el contacte amb les posicions capdavanteres.