Un total de 6.624 arenyencs estan convocats a les urnes per escollir els representants al Parlament de Catalunya

A les Eleccions Autonòmiques que es celebren demà. Són 110 electors més que a les passades Eleccions al Parlament celebrades el 27 de setembre de 2015. En aquestes, un 82,2% d’electors van anar a votar.

A Arenys de Munt hi haurà 12 meses electorals, repartides en 3 col·legis electorals, que obriran a les 9 del matí i tancaran a les 8 del vespre.

Els trobareu ubicats a la Sala Municipal, a la Sala d’Exposicions i al Mercat Municipal.

En aquest sentit l’alcalde d’Arenys de Munt, Joan Rabasseda, ha fet arribar una carta als veïns fent una crida a la participació davant del què considera unes eleccions molt importants per la democràcia.

L’alcalde entén que molts veïns defensaran “la recuperació de les institucions i l’alliberament dels presos”.

A la carta que ha fet arribar als veïns sense utilitzar recursos públics, explica que ell com alcalde va ser multat amb 600 euros i també l’ajuntament amb 600 euros més per cridar a la participació el 27S.

Joan Rabasseda va escriure aleshores que “el vot és l’eina més poderosa que tenim els ciutadans per canviar les coses” i “tots i cadascun de nosaltres podrem triar el model de país que més ens agradi”.

A la carta que ha enviat aquesta vegada també expressa que els alcaldes i alcaldesses són al punt de mira de la Fiscalia General de l’Estat que els ha volgut encausar per donar recolzament al referèndum de l’1 d’octubre, i per haver mostrat suport al Parlament de Catalunya.

També diu que des de l’ajuntament continuaran treballant per la cohesió, per una gestió eficient, per l’economia responsable i per la justícia social, entre d’altres.