Un total de 406 veïns han votat les inversions i serveis proposats al procés participatiu del 2017

Aquestes s’inclouran al pressupost d’aquest any. En concret, entre totes les propostes escollides es destinaran 175 mil euros.

Enguany la participació ha estat la més alta des de que es va posar en marxa aquesta iniciativa. Ha augmentat la participació a través de l’aplicació web degut a la participació de més gent jove.

La franja d’edat que més ha participat és la que va de 30 a 45 anys i de nou les dones han votat més que els homes (57%).

A diferència d’altres anys, per a garantir un millor repartiment de les inversions, els projectes s’han dividit en: projectes d’àmbit general, en projectes d’àmbit territorial i en serveis.

Pel que fa als projectes d’àmbit general, el regidor d’economia, Josep Sánchez ha explicat que s’ha aprovat col·locar anelles de bàsquet a les escoles, pintar aules de l’Escola Sant Martí, canviar l’enllumenat de part de la riera i posar papereres i bancs.

Els projectes territorials s’han dividit en 4 zones. A la zona nord s’ha aprovat ampliar parcs infantils davant de l’Institut i el carrer Verge de Montserrat, l’arranjament del Carrer Sant Pau i l’arranjament d’una vorera del carrer Panagall.

A la zona de ponent s’ha aprovat la construcció d’un Skate Park i un Bike Park al costat de la piscina municipal i un espai d’esbarjo per gossos.

A la zona d’orient s’ha aprovat l’arranjament del paviment del carrer Sant Josep, plantar 10 arbres fruiters al Rial Pasqual, i arranjar la vorera de la cantonada del Bellsolell-Sureres.

A la zona migdia s’ha aprovat l’arranjament del carrer Torrent d’en Puig, on es renovaran els bancs i voreres, i la renovavió dels gronxadors i tobogan de la pista municipal.

Pel que fa la inversió en serveis, es contractaran activitats d’oci a la riera a l’estiu, s’ampliarà la dotació econòmica per ajudes socials, s’impulsaran horts urbans i bancs de terra, es reforçarà la campanya de civisme, es contractarà un agent cívic i es farà una campanya de foment de productes ecològics i cooperativisme.

Totes les propostes aprovades es podran consultar properament al web de l’Ajuntament on també, a través d’un mapa, s’especificarà la ubicació de l’actuació.