Un total de 275 veïns han votat les inversions i serveis proposats al procés participatiu del 2019 

En concret, entre totes les propostes escollides es destinaran 175.000 mil euros repartits en 150.000 per inversions i 25.000 per serveis.

Enguany la participació no ha estat la més alta des de que es va posar en marxa aquesta iniciativa, l’any passat va haver una participació de 406 veïns i veïnes.

El regidor d’economia, Josep Sánchez atribueix aquesta disminució de la participació al canvi en el sistema de votació, en el que tot i això,  segueix confiant.

S’han aprovat 14 projectes d’inversions en vies públiques i equipaments municipals com millora de les escoles, del cablejat elèctric, i millora en l’accessibilitat a la piscina.

I pel que fa als serveis, s’han aprovat 5 projectes entre els que destaquen una festa de primavera i diverses activitats culturals.

Aquests projectes seran inclosos en el pressupost municipal a través d’una modificació de crèdit. El regidor també ha afegit que les propostes aprovades en l’anterior procés participatiu que encara no s’han aplicat, s’enllestiran durant aquest principi d’any.