Un recapte d’aliments i una donació de sang mostaran de nou la solidaritat arenyenca

Avui arriba un nou camió pel magatzem del Banc d’Aliments d’Arenys de Munt. Com és habitual cada 15 dies, diferents voluntaris han anat a Barcelona a recollir els aliments que proporciona el Banc d’Aliments. La regidora d’Acció social, Montse Batista, explica que a causa de la gran demanda de les diferents entitats, no els hi han facilitat la llista d’aliments.

I d’altra banda, us recordem que l’Ajuntament d’Arenys de Munt ha organitzat un recapte d’aliments pel cap de setmana del 13 i 14 de juny. El recapte d’aliments es farà als supermercats del poble i a les botigues d’alimentació que decideixin adherir-se a la iniciativa.

I també els dies 13 i 14 de juny hi haurà una nova campanya del Banc de sang a Arenys de Munt, però s’haurà de demanar cita prèvia per poder anar. És una de les novetats per tenir un control i garantir la seguretat dels donants i del personal sanitari. Com és evident, serà obligatori l’ús de la mascareta i a més a més es prendrà la temperatura a tots els donants. La cita prèvia es pot sol·licitar al web donarsang.gencat.cat. Ramona Planas, del Banc de Sang, demana la col·laboració del poble.

Tal com ha dit Ramona Planas, dissabte l’horari de donacions serà de 10 a 2 del migdia i de 5 a 9 del vespre. Diumenge, que a més a més coincideix amb el Dia Mundial del donant de sang, l’horari serà només de 10 a 2 del migdia.