Un nou cap de setmana esportiu per endavant; juguen l’hoquei, el futbol sala masculí, el futbol i els veterans i descansa el futbol sala femení

Comencem l’habitual prèvia dels divendres destacant el partit de la jornada. El Centre d’Esports Arenys de Munt Solar Tradex rep al FC Barcelona en el partit corresponent a la 17a jornada de lliga. L’Arenys de Munt rep al líder de la competició que només ha cedit un empat en el que va de lliga. Sens dubte, els d’Enric Daumal Saurí es troben davant del repte més complicat de la temporada però l’afronten amb il·lusió i esperança de donar la sorpresa.

Passem al futbol sala, aquesta setmana només parlarem del masculí perquè, com hem dit anteriorment, el femení descansa. Els de Gerard Artigas Torrent rebrà al cuer de la lliga, el Vacarisses, que només ha sumat 7 punts en el que va temporada. Per la seva part, l’Arenys de Munt és 8è amb 20 punts i arriba a la cita després de la inesperada derrota davant el Parets. Escoltem al tècnic.

Passem al futbol perquè el primer equip juga a casa davant del Sinera United, derbi d’Arenys, en la 17a  jornada de la 4a catalana. Els Christian Pajuelo Cerrillo volen tornar a la bona dinàmica després de la derrota contra el Pla d’en Boet.

I per últim, hem de repassar el compromís dels veterans, que tornen a la competició després de dues setmanes de descans. L’Arenys de Munt rep al VistaMar Legends, líder de la categoria. Escoltem a l’entrenador local, Raul Serrano Garcia.