Un nou cap de setmana esportiu per endavant, ben especial perquè es celebrarà en plena Festa Major. Juguen tots menys l’hoquei

Comencem la prèvia parlant de futbol sala, primer ens centrem en el masculí, que disputa la 7a jornada de la 3a divisió. Ho farà rebent a l’Olímpic Floresta, 7è classificat i un punt per sobre de l’Arenys de Munt que és 12è amb 7 punts. Els de Gerard Artigas Torrent es marca com a objectiu revertir la mala dinàmica.

Parlem ara del femení, que s’enfronta al Futsal Rosario Central, 6è classificat amb 6 punts. Per la seva part, l’equip dirigit per Joan Jové Peralta es manté 3r amb 9 punts tot i la derrota en la darrera jornada davant el líder. Així espera el partit el tècnic arenyenc.

I toca ara obrir el bloc de futbol. Repassem primer el compromís del Sènior A que juga diumenge davant la Juventus en la 8a jornada de la 4a catalana.

I per la seva part el Sènior B es desplaçarà al camp del Teià per disputar també la 8a jornada. Els d’Eric Andrés Masoliver arriben a la cita amb moltes baixes però amb la il·lusió intacte per sumar els primers punts de la temporada.

I per acabar, hem de parlar dels veterans que es desplacen fins al camp del líder, el Viejas Glorias amb l’objectiu de retallar la diferència de punts a la taula. Escoltem a Raul Serrano Garcia.