Un grup de persones ha iniciat una recollida de signatures per recuperar el servei de pediatria a Arenys de Munt

Han posat fulls per recollir signatures a diferents locals del poble, com ara Can Pujades, Can Puig, Estels, el Pam i Pipa, i Punta i taló.

Marc Pruñonosa del grup de famílies que han posat en marxa aquesta campanya, explica que saben que l’ajuntament està treballant per recuperar el servei, però davant que pot anar per llarg o quedar-se permanentment així, han decidit lluitar per recuperar pediatria. A més consideren que en un moment que es demanar que no ens desplacem, troben il·lògic que els facin anar al CAP d’Arenys de Mar.

També consideren que no és excusa que utilitzin la situació actual pel covid per retallar un servei que Arenys de Munt ja tenia i que és tan essencial.

Volen recollir el màxim de signatures i fer-les arribar al Departament de Salut, prèviament parlaran amb l’ajuntament perquè els assessorin de quina és la millor manera per fer-ho.

Sobre aquesta qüestió li hem preguntat a l’alcalde d’Arenys de Munt, Josep Sánchez, qui s’ha mostrat totalment a favor de la iniciativa.