Un grup de famílies del poble està realitzant una recollida de signatures per demanar millores al parc de la pista municipal

En l’escrit comenten que des de fa uns anys les instal·lacions no estan a l’alçada i en molts casos dubten que compleixin amb la normativa. Parlen de la perillositat de les excavadores que es van instal·lar i que ja han provocat accidents. També afegeixen que manquen papereres, que els lavabos els troben tancats i que els gronxadors estan trencats. Per tots aquests motius demanen a l’ajuntament que faci una reunió amb tots els col·lectius de mares i pares.

La regidora d’ensenyament, Tònia Vila, reconeix que la zona no està en les condicions òptimes i avança que es reuniran amb els impulsors de la recollida de firmes per tractar el tema conjuntament.

Tònia Vila ha explicat que la remodelació de l’espai ja és un projecte que té previst l’equip de govern tot i que ara està frenat per l’entrada en vigor del Pla Econòmic Financer.

Per últim, Tònia Vila ha demanat la col·laboració de tots els veïns i usuaris de la pista per evitar actituds incíviques que malmetin l’espai.