Un empat al darrer instant del partit a Bilbao ajorna el campionat de Lliga per l’hoquei

Cap de setmana amb varietat de resultats; victòria del futbol, empats de l’hoquei i futbol sala femení, i derrotes del futbol sala masculí i bàsquet. L’hoquei haurà d’esperar. L’empat a la pista del Jolaseta endarrereix una jornada més l’aliró del Centre d’Esports Arenys de Munt Solar Tradex. Els d’Enric Daumal firmen taules en la seva visita a Bilbao  en el primer match-ball i tindran una nova oportunitat aquest proper dissabte en jornada unificada  a la pista del Mataró. Escoltem a l’entrenador.

Moment de passar ara al futbol sala. Primer parlem de la derrota del masculí per 1 a 3 en la visita del Canet en la 25a jornada de lliga. Fins al moment, els canetencs eren 2ns a la taula però gràcies als 3 punts es converteixen en els nous líders de la categoria. Aquesta ensopegada significa la fi de la bona dinàmica dels de Gerard Artigas.

I parlem ara del femení. L’equip dirigit per Joan Jové va empatar a 1 en la seva visita a la pista del Industries Santa Coloma, 2n classificat en la 21a jornada de la 1a divisió. Bon resultat per les arenyenques que es consoliden al tercer graó.

Abans de passar al bàsquet hem de comentar la victòria del futbol per 2 gols a 0 al Calella.

I ara sí, anem a repassar al bàsquet. L’Amunt Bàsquet va caure per 3 punts de diferència (57 a 60) en el 1r partit del play-off de permanència. Els de Xavi Morago comencen amb mal peu el camí cap a la salvació després d’aquesta derrota davant el Sant Andreu Natzaret.