Un conte, una xerrada i un mural commemoraran el Dia de la Mediació 2020

El servei de mediació de l’ajuntament d’Arenys de Munt organitzarà diferents actes amb motiu del Dia Europeu de la mediació que es commemora cada 21 de gener.

El primer dels actes tindrà lloc, però, aquest dissabte a partir de les 11 del matí a la Biblioteca Municipal, on Silvia Serra explicarà el conte “De què fa gust la lluna”. Es tracta d’una activitat dirigida a nens i nenes a partir dels 4 anys. Ho detalla Eva Noguera, del servei de mediació.

El següent acte, dirigit a un públic adult, es realitzarà el dijous 30 de gener a 2/4 de 7 de la tarda a la Sala d’Exposicions. Concretament es farà una conferència sobre la violència, els conflictes i la convivència a càrrec de l’historiador Francesc Forn.

I per últim, i també per commemorar el Dia Europeu de la mediació, els joves de l’institut elaboraran un mural amb dibuixos relacionats amb la convivència, la pau i el diàleg.

Eva Noguera ha explicat que l’objectiu dels actes és difondre la mediació com a mètode per conviure millor dins de la societat.