Un any més tindrem les caminades a la fresca que es faran els dimecres del mes de juliol

Caminades de 2 hores de durada aproximadament entre les 7 de la tarda i les 9 del vespre, amenitzades per en Gaspar Casals.

La primera serà el 3 de juliol amb sortida a les 7 de la tarda des de la Plaça de l’Església per anar fins al Corral, El Pollastre, La Teixonera, Torrent d’en Puig i de nou a la plaça. Ho detalla Gaspar Casals.

La segona serà el 10 de juliol des de l’aparcament de Can Globus per anar amb cotxes particulars fins a Collsacreu, d’allà a la Font del Pollastre, Can Plana, Can Ricós, Can Burget, La Casa Nova i Collsacreu. En aquest cas el punt de sortida serà a 2/4 de 7 de la tarda.

La tercera caminada serà el 24 de juliol des de la Plaça de l’Església i fins Ca l’Amar de la Torre, Can sala de dalt, Plana d’en Sala, camí de la Creu de Canet, Font d’en Trici, Ca l’Oliver, La Creueta i de nou a la plaça.

I la ultima serà el 31 de juliol amb sortida a 2/4 de 7 des de l’aparcament de Can Globus. S’anirà amb cotxes particulars fins al Coll del Pollastre per passar per Santa Rosa dels Pins, Camí de Can Montalt, la Pedra de la Ferradura, Tres Turons, Can Comulada, Riera de Torrentbò, Vall de Dois, Can Catà de Dalt i El Pollastre.