Un any més es fa un nou taller de creixement personal, conduït per Anna Moore Forn

Un any més, l’Ajuntament d’Arenys de Munt aposta pel benestar emocional dels vilatans i vilatanes. És per això que promou la realització d’aquest nou taller de creixement personal per a totes aquelles persones que desitgin viure amb més plenitud i benestar, sentir-se millor amb elles mateixes i relacionar-se des de la calma i l’assertivitat amb l’entorn.

El taller de creixement personal és un espai de trobada on descobrir el nostre potencial, on crear xarxa entre nosaltres (perquè els recursos i experiències d’una persona poden ser font d’inspiració per a altres), on sentir-nos escoltades i acollides; un espai on aprendre a viure amb la incertesa del dia a dia i a no sentir-nos soles.

El taller serà conduït per l’Anna Moore Forn, formadora i terapeuta especialitzada en gestió emocional. Acompanyarà a explorar noves maneres de relacionar-nos que ens permetin viure amb més confiança, per crear vincles sans i sentir-nos millor.

El taller s’iniciarà el dia 9 de març fins al 18 de maig de 2023, tots els dijous de 10.30 a 12 hores. La durada és d’una hora i trenta minuts i es realitza setmanalment a Can Borrell. L’activitat és totalment gratuïta.

Per fer la inscripció i per a més informació cal trucar al telèfon 646083707. Les places aniran per rigorós ordre d’inscripció, prioritzant les persones que no han realitzat mai el taller.

Ara podem escoltar una batería d’experiències de persones que han participat al taller

I ara el que podem fer és saludar a la formadora, Anna Moore Forn, molt bon dia