Trobada dels dilluns i últimes places per anar a la manifestació de Madrid “L’autodeterminació no és delicte”

Avui com cada dilluns l’Assemblea Nacional Catalana d’Arenys de Munt fa la trobada per manifestar-se en contra del judici als presos independentistes,  i per demanar el retorn dels exiliats.

La trobada com cada dilluns és a les 9 del vespre a la Plaça de l’Església. Avui es comptarà amb la participació de Jordi Puig que està fent la volta per Catalunya amb cadira de rodes.

I L’ANC d’Arenys de Munt organitza un bus per anar a la manifestació que tindrà lloc a Madrid aquest dissabte. Sols queden 10 places.

L’autocar més hotel i esmorzar té un preu de 100 € i les reserves es poden fer a SELVA TOURS d’Arenys de Munt. També podeu trucar al telèfon 619 78 66 11 i preguntar per l’Esther.

Teresa Parera de l’ANC d’Arenys de Munt explica que aquesta manifestació es a favor de la democràcia i de suport als politics catalans que són jutjats a Madrid pel fets de l’1 d’octubre. Des de l’ANC consideren important el màxim de participació i per això fan una crida a assistir-hi.

I Esquerra republicana d’Arenys de Munt també organitza un autocar per la manifestació. En aquest cas es sortirà a les 7 del matí des de la zona industrial i es tornarà un cop finalitzi la manifestació. Montse Batista d’ERC, en parla.

El preu per persona és de 55 euros i les inscripcions les podeu fer trucant al 648 702 192.