Tres joves de Dapaong podran anar a estudiar gràcies a la solidaritat d’Arenys de Munt

El passat dijous Donaviva va organitzar un col·loqui fòrum per presentar l’Associació Amics de Dapaong, que és el projecte solidari que té en marxa Mossèn Joan Soler.

L’acte de dijous va començar amb una petita representació de la historia d’Odile, una noia de la comunitat de Damaré, i tot seguit Mossèn Joan Soler va explicar el projecte.

Laura Masdeu de Donaviva ha explicat que els va sorprendre la gran assistència de públic i que tan l’obra com el parlament van ser molt ben rebuts. Els assistents van poder participar en un fòrum que va ser molt emotiu. Tothom qui va voler va poder fer la seva donació. En total es van recaptar 780 euros.

Els diners es destinaran al projecte de beques per possibilitar que les dones de Dapaong puguin accedir a la universitat. Ja que cada beca costa 200 euros, amb la recaptació hi podran accedir tres dones.

I per aquest divendres Donaviva organitza un taller per aprendre a millorar la teva imatge personal. Es un taller especial per a dones que es fa amb l’objectiu de que la dona es pugui sentir millor amb ella mateixa i tenir més autoconfiança.

El taller serà a càrrec de Lourdes Roig, assessora d’imatge personal i té una durada de tres hores. Aquest es farà divendres a 2/4 de 6 de la tarda a l’Espai Catà. Per participar podeu trucar al telèfon 667 502 662.