Tres escriptores d’Arenys de Munt presentaran llibre per la Festa Major

Demà a les 7 de la tarda, a Can Borrell, Donaviva organitza la presentació del llibre de poemes de la jove arenyenca Jenifer Moltó, que porta per títol “Volando hacia otros rumbos”.

Jenifer Moltó fa un any i mig que escriu, i tot i que en principi volia fer una novel·la, al final ha fet un recull d’escrits amb vivències personals.

Dissabte Fina Joseph presentarà el conte “La Bruixa del Celler”, el darrer conte de la col·lecció dels contes d’en Marçal i que en aquesta ocasió les aventures es desenvolupen a Arenys de Munt. El conte comença amb un somni d’en Marçal i que te por de totes les coses que li han passat anteriorment. La presentació de “La Bruixa del Celler” serà dissabte, a les sis de la tarda, a Can Borrell.

I el llibre de l’Emma Dotras “Karis i l’Amulet Maia” és la segona part del llibre “Karis i els Arts Futura”. També es tracta d’un llibre d’aventures però dirigit a un públic juvenil. El llibre comença on acaba el primer i que la Karis i els seus amics continuaran buscant l’amulet perdut en aquesta ocasió, a Suissa.

La presentació de “Karis i l’Amulet Maia” serà el dijous 16 de novembre, a les 7 de la tarda, a la Masia de Can Borrell.