Tres arenyencs han guanyat un premi a la Mostra Literària del Maresme

El passat diumenge 28 de novembre va tenir lloc a Teià l’acte de lliurament de premis de la Mostra Literària del Maresme i aquest any hi ha hagut tres persones guanyadores del nostre municipi. Com cada any, l’Ajuntament d’Arenys de Munt va presentar al certamen, organitzat pel Consell Comarcal amb la col·laboració i participació de vint-i-dos ajuntaments del Maresme, els treballs literaris dels arenyencs i arenyenques que van obtenir un premi a la Mostra Literària local. Tres textos fets per gent d’Arenys de Munt han tingut premi, cosa que demostra la bona salut literària d’Arenys de Munt, que any rere any exhibeix molt bon nivell.

Els guanyadors han estat Blai Gispert Sangerman, amb el conte La lluna blava, que ha guanyat el segon premi de prosa al Grup B; Lucía Miñambres Martínez, amb El temps ho esborra… tot (o no) que també ha quedat segona en el grup C de prosa; i finalment Lucía Sordo Tobar amb el poema La defunció, també segon premi de poesia Grup D.

En una nota de premsa, l’Ajuntament els felicita i encoratja tots els escriptors a continuar escrivint. Alhora, també felicita la feina feta pels mestres de les escoles i la Biblioteca Antònia Torrent i Martori, per la forta implicació que tenen en l’estímul de la literatura a tot l’alumnat d’Arenys de Munt.

Podeu trobar-ne més informació, així com el llibre amb els treballs premiats en format pdf, a la pàgina web del Consell Comarcal.

La regidora de Cultura, Tònia Vila Paituví, ha valorat el nou èxit a la Mostra Comarcal, posant en valor el fet d’escriure, i escriure bé, cuidant el llenguatge i les paraules, i ha felicitat tant als guanyadors com als que no van guanyar i també a tothom que escriu encara que no ho publiqui enlloc ni vagi a cap concurs.