Tots els regidors independentistes del poble formen part de l’Assemblea de Càrrecs Electes de Catalunya

Els regidors independentistes d’Arenys de Munt assisteixen a la creació de l’Assemblea de Càrrecs Electes de Catalunya que té com a objectiu donar una resposta unitària a la sentència del Tribunal Suprem.

El Palau de Congressos de Barcelona va acollir ahir l’acte de creació de l’Assemblea de Càrrecs Electes (ACE), on hi van participar la totalitat dels regidors independentistes del consistori.

Personalment van poder assistir a l’acte els sis regidors d’Esquerra Republicana, els tres de Junts per Arenys de Munt i el regidor no adscrit, Abel Coll. Guiu Muns, regidor de la CUP, no va poder assistir a l’acte però hi dona ple suport.

Per unanimitat es va aprovar un text que “denuncia la vulneració dels drets dels condemnats i dels ciutadans, demana l’amnistia i la llibertat dels presos i els exiliats, dona suport a la mobilització popular, exigeix diàleg a l’Estat espanyol i es compromet a treballar per l’autodeterminació i per una solució política que permeti als catalans decidir el seu futur polític a les urnes”.

Els 1.900 càrrecs electes assistents impulsaran la campanya “Spain, sit and talk”, una frase ideada per Tsunami Democràtic, externalitzant la necessitat que hi hagi una negociació política entre els governs de Catalunya i Espanya per abordar el conflicte.

De moment l’ACE de Catalunya no té ningú que n’ostenti la presidència, i una comissió gestora farà una proposta organitzativa per a la reunió següent de l’assemblea.