Tot el que cal saber per anar a votar diumenge

L’ajuntament d’Arenys de Munt ha publicat el plànol dels llocs on anar a votar aquest diumenge i ha explicat detalladament les mesures de mobilitat i seguretat que hi haurà activades. Aquest any, a causa de la situació de pandèmia, els dos únics llocs d’Arenys de Munt on es votarà a les eleccions al Parlament de Catalunya seran els dos pavellons d’esports municipals. Al plànol que podeu veure al web de l’ajuntament podeu visualitzar quines zones del poble hauran d’anar a votar al pavelló del Torrent d’en Terra i quines zones al pavelló de Can Zariquei. Més o menys, a grans trets, el plànol reflecteix una línia que tracen el Rial Bellsolell i l’Escola Sant Martí. La línia no és ben bé recta, però d’aquesta línia avall s’ha de votar al pavelló de baix, i cap amunt al pavelló de dalt. El regidor de seguretat, Àngel Castillo, ho explica encara d’una manera més fàcil. Qui votava a la Sala Municipal ho haurà de fer al pavelló de dalt. Qui votava a la Sala d’Exposicions i al Mercat ho hauran de fer a Can Zariquei.

 

 

I perquè aquestes eleccions es puguin portar a terme amb total seguretat, Àngel Castillo ha comentat les mesures de seguretat i mobilitat que hi ha previstes per a la jornada electoral. La primera mesura serà regular els aparcaments per tal que hi hagi sempre espais buits per poder arribar-hi, aparcar, votar i marxar.

També s’ha treballat en les barreres arquitectòniques, ja que sovint els pavellons tenen escales i dificultats per persones amb mobilitat reduïda. El que menys complicacions porta és el pavelló nou, a Can Zariquei. Hi ha una entrada a peu pla directa a la pista.

On hi ha hagut més feina a buscar la manera d’entrar al pavelló és al Torrent d’en Terra. La cua es farà per la rampa de l’Institut i s’entrarà també a peu pla per la placeta, amb accés ràpid d’entrada i sortida per allà mateix

Per a la gent amb mobilitat reduïda hi haurà facilitats, tant per aparcar com per entrar a votar sense fer cua.

Àngel Castillo està convençut al 100% que es podrà anar a votar amb totes les garanties de seguretat i comoditat ja que s’ha fet un plantejament exhaustiu de la jornada i aquell dia es comptarà amb el suport de Policia i funcionaris de l’Administració i la brigada