Tot el primer equip d’hoquei estarà 10 dies confinat a casa per contacte amb un positiu per Covid del seu darrer rival en lliga

Jugadors i staff del primer equip d’hoquei estan confinats després del positiu en COVID d’un jugador de las Rozas. L’equip madrileny va ser el rival del Centre d’Esports Arenys de Munt aquest darrer cap de setmana. Partit que, recordem, van endur-se els arenyencs per 4 gols a 5. A l’acabar el partit, un dels jugadors de las Rozas va trobar-se malament i després de realitzar-se una PCR es va detectar el seu positiu en COVID. Aquest fet obliga a l’Arenys de Munt a confinar-se durant 10 dies al ser considerat contacte directe. Serà dilluns vinent quan finalitzi la quarantena obligatòria i l’equip pugui reprendre la seva activitat. Mentrestant, hauran d’entrenar de forma individual en els seus domicilis. Ho explica l’entrenador de l’equip, Raul Castillo.

Raul Castillo afegeix que alguns jugadors de l’equip ja s’han fet les proves corresponents i han donat negatiu. S’espera que en els propers dies es completi tot el cribratge.

Pel que fa a les afectacions a la competició, l’Arenys de Munt no disputarà cap partit durant les properes dues setmanes.