Torna el trenet d’Arenys de Munt i la Riera de vianants els caps de setmana de juliol i agost

Els caps de setmana de juliol i agost tornen les activitats d’estiu per gaudir de la riera d’Arenys de Munt, les tardes de dissabte (de 8 del vespre a 12 de la nit) i diumenge (de les 4 de la tarda a les 12 de la nit). La Riera es convertirà en un passeig per a vianants, en el tram comprès des del carrer Borrell a Cotxeria.

I pel que fa al trenet turístic recorrerà els principals punts d’interès del municipi amb l’objectiu d’atraure compradors i visitants. Els tiquets, que són gratuïts, només es podran adquirir als comerços d’Arenys de Munt, i s’aconseguiran en el moment de fer compres de productes o serveis locals.

L’Alcalde i regidor de Comerç, Josep Sánchez, explica que l’objectiu d’aquesta iniciativa és dinamitzar el comerç local atraient a persones d’altres poblacions.

El trenet farà el seu recorregut tots els matins de dissabte i diumenge (de 10 del matí a 3 de la tarda) i les parades estaran situades a la parada del bus a Sant Carles, Riera, Pi Gros, Can Globus, piscina i parc de Lourdes.

I d’altra banda, l’Ajuntament ampliarà l’oferta d’activitats per dinamitzar la Riera i el seu entorn comercial les tardes de dissabte i diumenge durant el mes d’agost, amb jocs infantils i activitats lúdiques i festives.