Torna el “Re-vers” amb noves propostes de poesia i música

Malgrat la situació sanitària que vivim, aquest any podrem tornar a gaudir del cicle de música “Re-vers” que enguany celebra la seva 3a edició.

El cicle estava previst que es celebrés al mes d’abril però a causa del Coronavirus es va haver d’ajornar. Finalment, l’organització ha decidit el tret de sortida es doni el 6 de setembre . Miquel Angel Moreno, de la comissió Re-Vers, explica que el cicle manté l’estructura dels darrers anys.

Miquel Angel Moreno explica que un any més les propostes combinaran poesia i música. Entre d’altres podrem gaudir dels poemes de Blanca Llum Vidal i David Caño i de la música de Rusó Sala i el grup “Una”.

Com a novetat d’enguany, hi ha una proposta dirigida als més petits. Es tracta del Bestiari de Pere Quart. Aquell mateix dia al vespre es podrà gaudir d’un maridatge pòetic amb Kai Puig i el sommelier Arnau Barangé.

Per últim, Miquel Angel Moreno explica que l’aforament no serà limitat però sí que estarà controlat. Evidentment també s’hauran de respectar totes les mesures de seguretat

En propers informatius detallarem les diferents propostes del cicle