Torna el cinema al Centre Moral amb la projecció de pel·lícules nominades als Premis Gaudí

El Centre torna a projectar cinema per adults i proposa pel·lícules nominades al Premis Gaudí. Concretament per dissabte 13 de febrer proposen la pel·lícula LA DONA IL·LEGAL nominada a la Millor Pel·lícula i al Millor actor secundari.

Fernando Vila és un advocat d’immigració que accepta un cas aparentment senzill: evitar la deportació d’una jove nigeriana. Tot canvia quan la noia apareix morta al Centre d’Internament d’Estrangers i les autoritats declaren que s’ha suïcidat. Anna Artigas de l’organització explica que és una pel·lícula que ens farà reflexionar els abusos sexuals i la corrupció.

I diumenge 21 de febrer, podrem veure TERRA DE TELERS. Una pel·lícula que portarà records del passat industrial d’Arenys de Munt ja que està basada en el sector tèxtil.

Es recomana comprar les entrades anticipades per evitar aglomeracions a taquilla i prevenir el contagi de la Covid-19 i aprofitar els preus més econòmics que a taquilla. Les entrades són a la venda a la secretaria del centre o al web del mateix Centre.