Toni Albà creu que Catalunya serà independent més aviat del que la gent es pensa

Avui es celebrarà el novè Aplec per la Independència d’Arenys de Munt. Commemoració de la consulta del 13 de setembre del 2009.

Els actes es faran a la Plaça de l’Església i començaran a les 7 de la tarda amb una exhibició de hip hop amb Aïna Dance Studio. A les 8 del vespre hi haurà l’intervenció de Jordi Graupera, Doctor en filosofia i impulsor de primàries Barcelona.

Seguidament es farà un homenatge a Xavier Mitjà, que ens va deixar el passat mes de juliol i que va ser un dels impulsors de la consulta a Arenys de Munt, i també a l’actor Toni Albà per la seva implicació amb el procés d’independència.

Toni Albà explica que a Catalunya estem molt millor que els darrers any perquè la gent s’ha adonat de les mentides i injustícies de l’Estat Espanyol.

L’actor diu que cal recordar que Arenys de Munt com una partida d’escacs va ser el peó, el primer en sortir i fer una consulta per la independència.

Toni Albà creu que Catalunya serà independent més aviat del que la gent es pensa. Diu que cal tenir paciència i fer les coses sense pressa fins que Europa digui, endavant.

A les 9 del vespre es farà un sopar popular amb entrepà de botifarra i beguda al preu de 3,5 euros. Els beneficis dels que es recapti es donarà al Centre Moral per les reformes de l’entitat. Els actes finalitzaran a les 10 del vespre amb l’espectacle Poesia, canço desconstruida i fuga, amb Lidia Urbano i Conrad Setó.