Temps de portes obertes als centres educatius del poble

La previsió del temps ha fet ajornar la festa de l’Educació que s’havia de fer el proper divendres, però axò no impedeix que cada centre educatiu segueixi amb el seu programa de portes obertes. Aquest dissabte l’Escola Sobirans obrirà les seves portes de 10 del matí a 1 del migdia, i repetiran el dijous dia 12 i divendres dia 20, d’un quart de 10 a 1 del migdia i d’un quart de 4 a 6 de la tarda. La directora del Sobirans, Estela Pujol, explica que exposaran els projectius educatius del centre i faran una visita guiada per les instal·lacions.

L’Escola Sant Martí celebrarà jornada de portes obertes el dimarts dia 10 d’un quart de 4 a un quart de 5 de la tarda, dijous dia 12 d’un quart de 10 del matí a ¾ d’11, i dissabte 21 de 10 a 1 del migdia. El seu director, Lluis Llovet, explica que el dimarts i dijous les famílies podran veure com es treballa al centre en horari escolar.

 

L’Institut Domènec Perramon la celebrarà el dissabte 21 de març de 10 a 1 del migdia. A 2/4 d’11 es farà una xerrada informativa i seguidament una visita guiada. Els dies 18 i 19 seran els alumnes de sisè de les escoles del poble els qui visitaran l’Institut. Ho explica el seu director, Joan Duran.

 

Per la seva part, La Caseta Amagada farà jornada de portes obertes el dissabte 18 d’abril de 10 del matí a 1. La directora del centre, Àngels Salichs, explica que ensenyaran als pares les instal·lacions de l’escola i resoldran els dubtes que puguin tenir.

 

 

I l’escola bressol La petjada farà el 24 d’abril una xerrada informativa i la visita a l’escola. La seva directora, Agnés Pueyo, comenta que explicaran la metodologia de treball que tenen a l’escola.

 

 

El període de preinscripcions de d’educació infantil, primària i secundària serà del 23 de març a l’1 d’abril.